Wysłany: 2008-01-08, 11:57 Skuteczność Powerlink. Kto potwierdzi?
Witam , korzystam z systemy dopiero od 2 dni. Czy wśród forumowiczów znajdą się osoby, które mogą mi potwierdzić skuteczność systemu? Moja strona waha się międzi 1-2 pozycją na 2 stronie . Dodaję ją do rozmaitych katalogów lecz niestety stanąłem w martwym punkcie. Jeżeli ktoś może mi potwierdzić skuteczność programy bardzo o to proszę ponieważ nieskuteczne "linki wychodzące" nie byłyby wcale pomocne w uzyskaniu lepszej pozycji. Pozdrawiam.
Wpisz w google adres strony bez www i zaznacz szukanie dla stron z polski. Tak samo jak to jest sprawdzane przy aktywacji strony. Dana strona powina byc na 1 miejscu na liscie wynikow.
Z czystym sumieniem mogę potwierdzić skuteczność systemu, moja strona śmiga w top 5 pod prawie wszystkimi słowami. Cieszę się, że udało mi się tu dotrzeć:)
Witam kolego freak, dodawanie do katalogów jak Ci SU+ napisał na wiecej wad niz zalet, chodz jesli masz b.wartosciowa strone mozesz dodac do naprawde kilku wartosciowych katalogow.
Sam System to nie wszystko, pamietaj. Optymalizacja tresci, zaplecza. Ale system jak najbardziej na Tak.