Forum Powerlink Strona Główna Forum Powerlink

•  FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Statystyki  •  Rejestracja  •  Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Co gdzie i jak...
Autor Wiadomość
mrmm

Wysłany: 2008-03-21, 23:30   Co gdzie i jak...

Jestem w systemi jakis tydzien.
Z przyznanych punktów nic nie ubywa(nie wiem czy tak powinno być bo informacji brak)
Skad mam wiedziec czy gdzies moj link sie wyswietla jesli nie ma zadnych statystyk lub czegos w podobie.Nawet w pliku eropowerlink.txt go nie ma a zauwazyłem ze w tym wlasnie pliku jest kilka stron ktorych link powtarza sie regularnie co kilka linijek.Dlaczego tak??
Czy system nie jest delikatna sciema pozycjonujacą kilka stron??
Prosze o informacje bo w FAQ ich nie ma.

tech
Administrator

Wysłany: 2008-03-24, 14:26   Re: Co gdzie i jak...

mrmm napisał/a:
Z przyznanych punktów nic nie ubywa(nie wiem czy tak powinno być bo informacji brak)

Tak, punkty nie ubywaja. W tym samym czasie jak twoje linki sa rozmieszczane na stronach, ty dajesz swoje strony, wiec punkty sie bilansuja.

mrmm napisał/a:
Skad mam wiedziec czy gdzies moj link sie wyswietla jesli nie ma zadnych statystyk lub czegos w podobie.

Obecnie pracujemy nad 2 rzeczami dla obu systemow: przelewaniem punktow pomiedzy kontami i wyswietlaniem ile raz dany link zostal pobrany do plikow txt.

mrmm napisał/a:
Nawet w pliku eropowerlink.txt go nie ma a zauwazyłem ze w tym wlasnie pliku jest kilka stron ktorych link powtarza sie regularnie co kilka linijek.Dlaczego tak??
Czy system nie jest delikatna sciema pozycjonujacą kilka stron??

Dodajesz swoje linki dane dnia. W nocy sa one rozmieszczane do plikow txt. Na stronach pojawia sie w ciagu nastepnego dnia. Moze to byc rano, w ciagu dnia lub wieczorem. To zalezy od tego kiedy dana strona wymienia plik txt.
W pliki txt moga sie pojawiac te same linki kilka razy. To zalezy od tego ile punktow jest dane na link.

Odpowiedz do tematu